Koulutukset

Korkeen Koirahoitolan  2023 Koulutukset

Treenipaikkana toimii suuri aidattu nurmikenttä. Koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen ja mukavaan yhdessä tekemiseen. Ota koirallesi mukaan paljon sille todella maistuvia herkkuja, vaikka useampaakin eri laatua ja lempilelu tai parikin (esim. pallo ja vetolelu) Koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa voidakseen osallistua treeneihin, mutta sen on oltava omistajansa hallinnassa. Koiran tulee olla rokotettu SKL:n rokotusmääräysten mukaisesti. Pikkupennut voivat kuitenkin osallistua jo heti ensimmäiset rokotukset saatuaan.

 

Ilmoittautumiset WA/tekstiviestillä 044 090 9941 tai jenna.vesaniemi@gmail.com.

HUOM! Ne joilta jäi viime vuodesta käyttämättömiä treenikertoja voivat vähentää jo maksetut kerrat hinnoista!

 

VEPE kurssi
Vesipelastuskurssi aloittelijoille, soveltuvuuskokeeseen tähtääville ja ALO:ssa kisaaville. Kurssilla harjoitellaan vepen alokasluokan liikkeitä ja tutustutaan koesääntöihin sekä kokeenomaiseen suorittamiseen. Lisäksi käymme läpi erilaisia kuivanmaan harjoituksia kotona treenaamista varten. Koulutuspaikka on lammen rannalla Lappilassa.

Kurssille voivat osallistua kaiken ikäiset koirat rotuun tai roduttomuuteen katsomatta, kunhan koira vain ui mielellään.

Kurssipäivät: TO 6.7 | TO 13.7 | TO 20.7 | TO 27.7 | TI 1.8 | TO 10.8

HUOM! tokavika kerta on tiistai!

Ryhmä 1 klo 17-19
Ryhmä 2 klo 19-21

Kurssin hinta 120€

Rally-toko kurssi

Sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin konkareille, jokaisen koirakon treeni suunnitellaan oman tason mukaisesti. Teemme sekä ratatreeniä, että tekniikkaharjoituksia. Jokainen koirakko suorittaa omalla vuorollaan, jolloin muut koirat odottavat kentän ulkopuolella.

6 kertaa keskiviikkoisin 5.7 alkaen
Ryhmä 1 klo 17-19.30
Ryhmä 2 klo 19.30-21

Kurssin hinta 60€

 

Kouluttajasta

Olen Jenna Vesaniemi alun perin Lahesta, tätä nykyä Kärköläläinen, koiria minulla on ollut vuodesta 2004, enimmillään kuuden lauma. Tällä hetkellä kotoota löytyy chesapeakelahdennoutaja Groot sekä koulun projektikoira labradorinnoutaja Caino. Muita rotuja ollut tosa, irlanninsusikoira, kainkoira, suursnautseri, welsh corgi pembroke, landseer, kangalinkoira ja beagle. Pentueita tullut kasvatettua kaksi (beagle 2011 ja irlanninsusikoira 2013). Harrastanut olen vuosien varrella näyttelyitä, rally-tokoa, tokoa, vesipelastusta, maasto- ja ratajuoksua, petojahtia, metsästystä, mejää, agilitya, noseworkiä ja nyt uutena aluevaltauksena noutajan myötä aloiteltu myös nomea. Kisannut olen rally-tokossa ja vesipelastuksessa, sekä yhden tosan kanssa olen suorittanut käyttäytymiskokeen, myös parit maastojuoksukisat on startattu irlanninsusikoiran kanssa, sekä ajokokeet beaglen kanssa. Näyttelyissä on tultu käytyä kuudessa maassa ja olenkin hyvin intohimoinen näyttelyharrastaja.

Olen näyttöjä vaille valmis eläintenkouluttaja (AT), tarkoituksena saada näytöt annettua kesän tai viimeistään syksyn aikana. Opiskelen Axxellissa ja heillä sijaitsevan avustajakoirakoulun kautta minulla on pennusta saakka ollut koulutuksessa avustajakoirakokelas Caino. Kouluttanut olen vuosien varrella paitsi omia koiriani, myös useita lainakoiria, tulevia opaspentuja, löytöeläintalon löytökoiria, yksityisten asiakkaiden ongelmakoiria sekä paljon muitakin eläimiä mm. kanoja, kissoja ja nautoja. Rally-tokoa olen kouluttanut ryhmämuotoisesti vuodesta 2019.

Omaa koulutustaustaa:
Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja, Koulutuskeskus Salpaus 2010
Kasvattajan peruskurssi 2010 & 2015
4H-Dogsitter-koulutus 2011
Kasvattajan jatkokurssi 2012
Koiran kotihierontakoulutus 2012
Nykykoiran ruokavaliokoulutus 2014
Kehätoimitsijakurssi 2015
Koiran vaihtoehtoiset hoitomuodot -koulutus 2016
Eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistava koulutus, Ylä-Savon ammattiopisto 2017
Koetoimitsijakurssi osa1 2019
Rally-toko koetoimitsijakurssi 2022